[vc_row css=”.vc_custom_1585834329363{padding-top: 0px !important;}”][vc_column][rev_slider alias=”survey-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_row_inner css=”.vc_custom_1585328102671{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner el_class=”box-ballina” width=”1/3″][thim-icon-box line_after_title=”” custom_font_weight_desc=”” icon_type=”custom” custom_image_icon=”214″][vc_column_text]

Kurset dhe Programet

[/vc_column_text][vc_column_text]Zhvillimi dhe ofrimi i shkathtësive të ICT dhe atyre Digjitale kanë për qëllim të mbështesin aftësitë e ICT për fuqinë e punës përmes një qasje të qëndrueshme, bazuar në trendet dhe zhvillimet globale të ICT, kërkesave dhe nevojave të tregut.  Komponenti i trainimeve do t’i ofroj një dimension Europian projektit tonë, duke shfrytëzuar ekspertizen dhe përvojën tonë në përmirësimin dhe zhvillimin e shkathtësive të ICT dhe atyre digjitale. [/vc_column_text][thim-button title=”Regjistrohu për trajnime falas” url=”/kurset/?lang=sq” new_window=”” custom_style=”custom_style” border_width=”1″ icon=”fas fa-arrow-right” icon_position=”after” button_size=”small” rounding=”very-rounded” color=”#611f69″ border_color=”#611f69″ bg_color=”#ffffff” hover_border_color=”#611f69″ hover_bg_color=”#ffffff”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”box-ballina” width=”1/3″][thim-icon-box line_after_title=”” custom_font_weight_desc=”” icon_type=”custom” custom_image_icon=”209″][vc_column_text]

Eventet

[/vc_column_text][vc_column_text]Projekti “Përkrahja e BE për Konkurueshmërinë e Sektorit Kosovar të TIK” do të implementoj menagjimin e eventeve strategjike e profesionale duke synuar mbështetjen e kapaciteteve eksportuese të bizneseve Kosovare të ICT-së sikurse edhe rritjen e bashkëpunimeve në mes të bizneseve kosovare të ICT me partner biznesor vendor dhe ndërkombëtarë. [/vc_column_text][thim-button title=”Lexo më shumë” url=”/eventet” new_window=”” custom_style=”custom_style” border_width=”1″ icon=”fas fa-arrow-right” icon_position=”after” button_size=”small” rounding=”very-rounded” color=”#611f69″ border_color=”#611f69″ bg_color=”#ffffff” hover_border_color=”#611f69″ hover_bg_color=”#ffffff”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”statistika” width=”1/3″][vc_empty_space height=”30″][thim-counters-box counters_label=”KURSE NË TIK” counters_value=”42″ icon=”fas fa-globe-europe” style=”home-page” counter_value_color=”#ffffff”][thim-counters-box counters_label=”PËRFITUES TË TARGETUAR
NË KURSET E TIK” counters_value=”1440″ icon=”fas fa-globe-europe” style=”home-page” counter_value_color=”#ffffff”][thim-counters-box counters_label=”PJESËMARRËS NË KURSET
E TRAINIMIT BIZNESOR” counters_value=”90″ icon=”fas fa-globe-europe” style=”home-page” counter_value_color=”#ffffff”][vc_empty_space height=”30″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1585348248801{background-color: #f0f2f5 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1585226171310{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text css=”.vc_custom_1586971746756{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Rreth projektit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Projekti “Përkrahje e BE për Konkurruqeshmërinë e Sektorit Kosovar të TIK”, synon të mbështesë konkurrueshmërinë e bizneseve kosovare digjitale dhe tradicionale duke përkrahur rritjen e sektorit Kosovar të TIK duke kontribuar në rritje ekonomike dhe krijim të vendeve të reja të punës.

Qëllimi i projektit është të përmbushë mungesat për shkathtësi digjitale e biznesore në një mënyrë të qëndrueshme duke plotësuar nevojat e tregut dhe rritjen e konkurrueshmërisë së bizneseve kosovare digjitale e tradicionale sikurse edhe rritjen e eksportit të bizneseve Kosovare të TIK, bashkë me të atyre tradicionale përmes përdorimit të TIK nga ana e tyre…[/vc_column_text][thim-button title=”Më shumë” url=”/about-us/?lang=sq” new_window=”” custom_style=”custom_style” border_width=”1″ icon=”fas fa-arrow-right” icon_position=”after” button_size=”small” rounding=”very-rounded” color=”#611f69″ border_color=”#611f69″ bg_color=”#ffffff” hover_border_color=”#611f69″ hover_bg_color=”#ffffff”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1585233755016{background-image: url(http://dev.ictkosovo.eu/wp-content/uploads/2020/03/ict-background.png?id=33) !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Lajme

[/vc_column_text][thim-list-post cat_id=”4″ show_description=”1″ layout=”grid” image_size=”medium” style=”homepage” el_class=”lajmet”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][thim-list-post number_posts=”10″ show_description=”1″ layout=”grid” image_size=”medium” style=”homepage” el_class=”lajmet”][/vc_column][/vc_row]