[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1586700358250{background-image: url(http://dev.ictkosovo.eu/wp-content/uploads/2020/04/base_bg.jpg?id=414) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”15px”][thim-heading title=”Rreth projektit” title_uppercase=”” textcolor=”#ffffff” clone_title=”” line=”true” bg_line=”#ffffff”][vc_empty_space height=”20″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][thim-button title=”Kush jemi” url=”/who-we-are/?lang=sq” new_window=”” custom_style=”custom_style” border_width=”1″ icon_position=”after” button_size=”small” rounding=”very-rounded” color=”#ffffff” border_color=”#ffffff” bg_color=”rgba(0,0,0,0.01)” hover_color=”#ededed” hover_border_color=”#eaeaea”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][thim-button title=”Punoni me ne” new_window=”” custom_style=”custom_style” border_width=”1″ icon_position=”after” button_size=”small” rounding=”very-rounded” color=”#ffffff” border_color=”#ffffff” bg_color=”rgba(0,0,0,0.01)” hover_color=”#ededed” hover_border_color=”#eaeaea”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Projekti “Përkrahje e BE për Konkurruqeshmërinë e Sektorit Kosovar të TIK”, synon të mbështesë konkurrueshmërinë e bizneseve kosovare digjitale dhe tradicionale duke përkrahur rritjen e sektorit Kosovar të TIK duke kontribuar në rritje ekonomike dhe krijim të vendeve të reja të punës.

Qëllimi i projektit është të përmbushë mungesat për shkathtësi digjitale e biznesore në një mënyrë të qëndrueshme duke plotësuar nevojat e tregut dhe rritjen e konkurrueshmërisë së bizneseve kosovare digjitale e tradicionale sikurse edhe rritjen e eksportit të bizneseve Kosovare të TIK, bashkë me të atyre tradicionale përmes përdorimit të TIK nga ana e tyre

Projekti fokusohet në ofrimin e trainimeve dhe kurseve trainuese në TIK, shkathtësitë Digjitale dhe Menagjim Biznesi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kurset

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]REGJISTROHU FALAS KËTU [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Projekti do të promovoj bashkëpunime në mes të bizneseve Kosovare të TIK me partner biznesor vendor dhe ndërkombëtar, përmes organizimeve si në vijim:

LEXO MË SHUMË[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Link: KLIKO KËTU PËR MË SHUMË DETAJE[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kohëzgjatja e projektit është 42 muaj, me fillim që nga muaji Janar 2020 e deri në Korrik 2023.

Projekti “Përkrahje e BE për Konkurrueshmërinë e Sektorit Kosovar të TIK”,  është një projekt i financuar nga BE dhe menagjuar nga Bashkimi Europian Zyra në Kosovë dhe implementohet nga konsorciumi WeGlobal (Itali) në partneritet me European Projects Management (Latvia) dhe Prishtina REA (Kosovë).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]