[vc_row][vc_column][thim-heading title=”Organizimi i eventeve ndër-sektoriale regjionale” title_uppercase=”” clone_title=”” line=”true” css_animation=”left-to-right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Qëllimi i këtyre eventeve është përkrahja e gjenerimit të mundësive për bizneset kosovare të ICT-së, sikurse edhe fuqizimi i inovacionit dhe rritjes së produktivitetit e konkurrueshmërisë.   Do të organizohen 45 evente përgjatë shtatë regjioneve të Kosovës me objektiven e prezentimit të punës së ICT-së, shërbimeve dhe produkteve të tyre të bizneset tjera tradicionale (non-ICT) e të cilat do të mund të ishin të interesuara të rrisin eksportet e tyre dhe të digjitalizojnë proceset e tyre biznesore. Pritet të ju mundësoj të dy palëve gjenerim të mundësive biznesore duke ngritur penetrimin e kompanive të ICT te industritë tjera.  Kjo përpjekje do të përkrahë zhvillimin e produkteve e shërbimeve inovative e konkurruese nga fusha e ICT-së duke promovuar procese participuese dhe angazhuese.

Specifikisht,  do të organizohen:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][contact-form-7 id=”372″][/vc_column][/vc_row]